vineri, 9 august 2013

Tanar si nelinistit

Am fost anul acesta la aniversarea a 40 ani de cand a inceput serialul Tanar si nelinistit. O experienta unica in viata petrecuta in statul Monaco. Ocazia de a cunoaste adevarate vedete te face sa privesti viata noastra mondena cu alti ochii. Acum pot spune cu mana inima ca am cunoscut niste vedete in adevaratul sens al cuvantului.
In prima zi cand am ajuns la Monte Carlo ni sa oferit sansa sa luam pranzul alaturi de Eric Braeden, Melody Thomas Scott, Christian LeBlanc, Josh Morrow, Sharon Case, Daniel Goddard and Tonya Lee Williams la Grimaldi Forum.Dupa terminarea pranzului ne-am retras pe terasa restaurantului si am putut sta de vorba cu ei.Am facut zeci de poze,am povestit despre tara noastra pe care celebrul Victor Newman o vizitase deja,cu toti au fost incantanti si dornici sa ne viziteze cat mai curand(mai ales cand au aflat ca au foarte multi fani la noi).
Dupa terminarea discutiilor am plecat sa vizitam faimosul Monte Carlo unde am ramas placut impresionati.Curatenia desavarsita domnea pe toate strazile si in toate parcurile.Civilizatia oamenilor te lasa fara cuvinte,luxul de bun gust si cladirile frumoase te fac sa vezi asa zisul paradis pe pamant.
Seara ne astepta celebra petrecere THE YOUNG AND THE RESTLESS 40TH ANNIVERSARY PARTY.






Aceasta a fost pe scurt mini vacanta alaturi de  staruri holiwoodiene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu